WatchNetwork.com
Home » Brand Forums » Lange Forum » Nike Air Max 270 Korting
Brand Forums

Nike Air Max 270 Korting


by Heath358 May 28,2022 3:11 AM

Views :

92

Reply Post

 

Gedurende zijn tijd op de markt heeft de Nike Air Max 270 Dames gekleed in ensembles voor alle gevoeligheden. Van gedempte toonarrangementen tot outfits gekleed in ongelijksoortige gradiënten, het silhouet met twee kussens heeft een van de gezondste roosters onder de moderne Air Max-voorstellen. De nieuwste verwent zich met fleecevoering, pastelkleuren en inheemse patronen.

Hoewel er dit jaar (tot nu toe) niet veel lawaai is geweest rond de Nike Air Max 270 Heren, is de lifestyle-propositie nog steeds gemakkelijk te herkennen aan de grote Air-eenheid in de hiel. Misschien zal het lenteseizoen meer van de Goedkoop Nike Air Max 270 zien, aangezien het Nike-ontwerpteam de uitrol van nieuwe kleurstellingen voor het model hervat - te beginnen met een paar dat een mix van neons gebruikt om een ​​anders grijswaardensilhouet op te fleuren.

Nike Air Max 270 Korting Het aanbod heeft een gebroken witte mesh basis die sterk contrasteert met de zwarte tong en hiel. Swooshes en andere logo's op het bovenwerk zijn ook zwart getint. De tussenzool en overlay van textiel op de hiel introduceren de eerste neonkleur, gedrenkt in felroze. Dit wordt gevolgd door de levendige oranje hielkap en de kenmerkende Air-eenheid. Groen aangebracht op het treklipje bij de hiel en logo's op de tong zorgen voor de laatste glans om deze lenteklare look af te maken.