WatchNetwork.com
Home » Brand Forums » Omega Forum » adidas NMD XR1 cipo
Brand Forums

adidas NMD XR1 cipo


by Hungftf12 Feb 09,2021 12:36 AM

Views :

328

Reply Post

 




Az adidas felveszi az Ozweegót a Pride Month témájú válogatásába. Bézs színű hálóval és velúr felsőrésszel készült ez az iteráció any középtalpon a sötétvöröstől any mélyliláig terjedő szivárvány árnyalatok gazdag színátmenetével ünnepli az alkalmat. A narancssárga, sárga, kék és lila színű csöveket a szemfonalak szövik, és a sarokpultig terjednek, és rögtönzött húzóként működnek. További színes színek : különösen a kék és a sárga világosabb árnyalataiban - megtalálhatók a section háromcsíkos márkaelemén, amelyet végül tiszta fehér csipkékkel kötnek össze, hogy még kontrasztosabbak legyenek. Az  adidas ozweego cipo „Pride” június 1-jén csökken a kiválasztott kiskereskedőknél.

Any karácsonyi hangulat a cipők világában is felpörög, mivel az Adidas készen áll egy Stan Smith kiadására, amelyet a 80-as évek kultikus Gremlin filmje ihletett. Az 1984-ben bemutatott vígjáték-horrorfilm egy olyan ember történetét követi, aki furcsa lény, akit háziállatnak neveztek mogwai-nak. Ezután a mogwai acrecentamiento, pusztító és gonosz szörnyeket szül. Az Adidas Gremlin ihlette Stan Smith ugyanazt a bundát mutatja, adidas stan smith noi cipo amely a film kis lényein látható, valamint a mogwai szeme a sarkán. A cipők zöld talpbetéttel és különleges, karácsonyi témájú dobozzal érkeznek.

Úgy tűnik, hogy az adidas NMD Day any Nike éves látható levegőjének ünnepén jár. Míg az Adidas megpróbálta elrontani az Air Max Day 2017-t azzal, hogy március 26-a előtti napon őrületesen kiadta kedvenc NMD és Ultra Enhance színeit, ez nem akadályozta meg a Nike VaporMax sikeres elindítását. Határozottan szeretjük a három csík és a Swoosh megújult versengését, miért ne adhatnánk az Adidas NMD-nek a saját napját, hogy világossá váljon, ha világszerte szeretik any karcsú életmód-párokat? Az motorola NMD R2 április 7-én, csütörtökön jelenik meg 7+ színárnyalatban, és ugyanazon any napon az  adidas NMD XR1 cipo további három színváltozata kerül a kereskedőkhöz.

Hiányzott a Zebra Yeezys? Az adidas Originals tökéletes alternatívát kínál a következő motorola NMD „Sashiko Pack” -nel, amely egy Zebra-szerű Primeknit mintát tartalmaz, számos új lehetőséggel az NMD sorozatban. Ma megnézhetjük a következő NMD City Sock a couple of Sashiko opciót, amely any chukka NMD frissített folytatását tartalmazza. A Primeknit mintázat túlnyomórészt fekete, fehér csíkokkal, míg a nemzetközi háromcsíkos márka a sarokfülen található. Az NMD CS2 teljes hosszúságú Boost középső talpán nincsenek megkülönböztetett lökhárítók any ropogós fehér szerszámokhoz.  adidas NMD CS2 férfi 2020 Fogd meg a párod augusztus 17-én. További részletek jönnek.